Фасетите са тънки, прозрачни облицовки от керамика, които се залепят върху предната повърхност на зъба. Те не променят цвета с времето, изработват се върху живи зъби и имат 15 години живот. Кога е подходящо да ги поставим и какви ползи получаваме от това?

Кога свършва миенето на зъби? Ако искаме да сме прецизни след четката и пастата идва жабуренето с вода за уста

Когато човек е болен, се лекува. Започва се ходене по лекари и купуване на лекарства за десетки левове. Рядко хората се замислят какво биха могли да направят, за да не се стигне до там. Приемат заболяването за даденост, а не за нещо, от което са могли да се предпазят....

Това лято беше изпълнено с много професионални емоции, а най-приятната от тях беше обучението в белгийския град Льовен, организирано от водещата японска компания за стоматологични материали GC.

В "Санорал" вярваме, че обучението трябва да продължава цял живот и естеств...

Ако сте се чудили къде изчезнаха зъболекарите от „Санорал“ през юли, ето я причината - настъпи най-щастливият ден за тяхната дъщеря и сестра д-р Емилия Танева!

Третият стоматолог във фамилията, която основа и развива кабинетите „Санорал“, каза „да“ на дългогодишния си п...

Здравейте, от доста време планирахме да освежим сайта на кабинетите СанОрал, който в досегашния си вид беше дело на още един член на нашата стоматологична фамилия - д-р Емилия Танева. За наше щастие тя вече е дипломиран ортодонт в Чикаго, САЩ, но за "нещастие" вече ням...

Please reload

Избрани

Новият ни сайт

May 8, 2016

1/1
Please reload

Последни
Please reload

Архив
Please reload

Ключови думи
Please reload

Последвайте ни
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2016 СанОрал. Всички права запазени